PMOexpert, Gregor Androjna s.p.

PMOexpert, Gregor Androjna s.p.

O podjetju

PMOexpert, Gregor Androjna s.p.. Kot coach, mentor in inštruktor pomagam organizacijam in posameznikom, da dosežejo želeno vrednost projektov, programov, portfeljev projektov, fokusirano za UČINKE realizacije STRATEGIJE PODJETJA.

Usposobim in pomagam vam vzpostaviti Strateško (projektno) pisarno ali pa izvedem analizo stanja s predlaganimi ukrepi in vam pomagam, da se izboljšate. Več o meni in PMO novostih, skupnosti na LinkedIn www.linkedin.com/in/gregor-androjna.

Ponudba Član Članu

Članom GZS nudim 10% bonus popusta za prijave do 8.3.2023 (koda CB-PMO-GZS-10-83) oz. 5% popusta do zaključka prijav (koda CB-PMO-GZS-5-33) na usposabljanju:

PMOexpert Training – Certified Baseline PMO Consultant (CB-PMO)®.  

Prijave in podrobnosti www.pmoexpert.eu/treningi

CB-PMO je edino certifikacijsko usposabljanje za projektne pisarne v slovenskem jeziku, ki ga izdaja mednarodno priznana certifikacijska organizacija PMO Global Institut inc.

Usposabljanje vam ponuja teoretična in praktična znanja, globalne PMO stroke, skozi smernice PMO GuideBook in CB-PMO Framework, mentor pa 1 leto brezplačne podpore, da lahko model uspešno implementirate v vašem podjetju.