Kompas Xnet d.o.o.

Kompas Xnet d.o.o.

O podjetju

Naša ekipa je specializirana za področje Microsoft Office vključno z Microsoft Excelom, Wordom,  Power BI-jem, PowerPointom, Outlookom, SharePointom in drugimi aplikacijami, ki so ključne za učinkovito delo v sodobnem digitalnem okolju.

Programi usposabljanja vključujejo interaktivne delavnice, kjer se udeleženci naučijo najnovejše tehnike in trike za povečanje učinkovitosti pri uporabi Office orodij. Skozi praktične vaje in realne scenarije boste pridobili dragoceno znanje, ki ga boste neposredno uporabili v svojem vsakodnevnem delu. Izobraževanja lahko izvajamo na vašem ali našem sedežu, pa tudi na daljavo preko MS Teams.

Ponudba član članu

Pridružite se nam na 13. Thrive konferenci, ki bo potekala 21. – 22. maja 2024 v Termah Olimia. Konferenca vam prinaša več kot 70 strokovnih predavanj, osredotočenih na več kot 17 različnih tem s področja Microsoft rešitev, ki jih bodo predstavili vrhunski mednarodni IT strokovnjaki. Poglobite svoje razumevanje inovativnih tehnologij z obsežnimi poslovnimi in tehničnimi predavanji ter sledite najnovejšim tehnološkim smernicam. Naj bo to vaša priložnost za osvežitev znanja, mreženje in izmenjavo idej. Ne zamudite priložnosti za srečanje s svetovno priznanimi strokovnjaki na področju Microsoft tehnologij. Poleg tega vam nudimo 15 % popust za prijave do 31. marca s kodo GZS15. Za več informacij in prijave obiščite našo spletno stran: www.thriveconf.com.