KEMIS PLUS d.o.o.

KEMIS PLUS d.o.o.

O podjetju

Kemis plus smo družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo razvoja in proizvodnje izdelkov inovativnih tehnik spajanja za industrijo. Že ves čas, z enakim entuziazmom do novih tehnologij spajanja, ustvarjamo rešitve tako pri konstrukciji novih izdelkov (originalna oprema in proizvodi) kot tudi pri učinkovitem vzdrževanju obstoječe strojne opreme (vzdrževanje in popravila). Ves ta čas se osredotočamo na potrebe in želje naših kupcev, uporabnikov in partnerjev. Eno leto nazaj smo se izredno hitro odzvali na situacijo v svetu in z znanjem, ki ga imamo, naredili tudi optimalna razkužila po razumni ceni.

Ponudba Član – Članu

Vsem članom Gospodarske zbornice Slovenije v okviru programa Član – Članu ponujamo akcijsko ceno ob nakupu KEMISKOL Etanol 70+ razkužila. Pakiranje 1000 ml vam je na voljo po akcijski ceni 3,00 EUR + DDV.

Kemiskol Etanol 70+ potrjeno ustreza vsem predpisanim normativom (EN1276:2019; EN1650:2019: EN13697: 2016 + A1:2019) in ima preverjeno dezinfekcijski učinek. Dokazano je bilo ustrezno baktericidno in fungicidno delovanja razkužila, dovoljena je tudi uporaba za živilsko in druge industrije, gospodinjstvo in javne ustanove. Namenjeno je tako razkuževanju rok, kot tudi površin.

V kolikor bi želeli več informacij, vam je naša pisarna na voljo.