ZALOŽBA OBZORJA d.d.

ZALOŽBA OBZORJA d.d.

O podjetju

ZALOŽBA OBZORJA je založba s 70-letno tradicijo na področju izdajanja knjig in učbenikov. Sestavni del je tudi glasbeno založništvo pod znamko Helidon.

Ponudba Član – Članu

ZDAJ JE PRILOŽNOST ZA ZAHVALO – storite to s skrbno izbranimi knjigami in ploščami Založbe Obzorja, ki nosijo vsaka svojo zgodbo in ime.

Nezadržno bližajoč se konec leta opominja, da je skrajni čas za izbor novoletnih poslovnih daril. Izvirno, sporočilno darilo, ki bo pustilo vtis in utrdilo vaš odnos, a obenem pripovedovalo edinstveno, zaokroženo zgodbo, so KNJIGE in GLASBA.

Svojim cenjenim partnerjem lahko podarite zbirko poezije BARVNE ZGODBE, zbirko sonetov posvečenih Sloveniji SVETLOBA SLOVENIJE in knjigo o izjemnem skladatelju, zborovodji in pedagogu RADOVANU GOBCU. Ker so tudi zgoščenke in gramofonske plošče privlačna ideja za obdarovanje, smo k tej ponudbi dodali tri vinilke:
– OD SRCA DO SRCA-MAGNIFICO,
– PRELEPA GORENJSKA-ANSAMBEL BRATOV AVSENIK,
– ZLATI LP- ANSAMBEL LOJZETA SLAKA

in dve zgoščenki:
ZADNJO NOČ V LETU-ANSAMBEL LOJZETA SLAKA in ZVOKI VIOLIN-ANSAMBEL BRATOV AVSENIK.

Če obdarujete tudi otroke svojih zaposlenih, jih boste razveselili s knjigami pesmi OBJETO LETO, BARKA ZVEZD in O DVEH MIŠKAH, z zgodbico LISICA IŠČE VEST ali zgoščeno PESMI O ZIMI IN DEDKU MRAZU.

Pri naročilu večjih količin izvodov vam nudimo ugodne popuste!

Knjige:
do 20 izvodov – 15% popusta
od 21-30 izvodov – 20% popusta
od 31-40 izvodov – 30% popusta
nad 41 izvodov – 40% popusta
Plošče in zgoščenke:
do 20 izvodov – 15% popusta
nad 21 izvodov – 22% popusta


Kontaktirajte nas na telefon 02 23 48 102 (vsak delovni dan med 7. in 14. uro) ali po e-pošti narocila@zalozba-obzorja.si in poskrbeli bomo, da boste v letošnje obdarovanje vnesli osebni pečat in bližino.