PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o.

PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o.

O podjetju

PRVA BONITETNA AGENCIJA, d.o.o. je specializirana za preverjanje bonitete pravnih subjektov in izdelavo bonitetnih poročil. Poslanstvo družbe je razvoj in intenzivno nadgrajevanje lastne spletne bonitetne aplikacije EBONITETE.SI, ki naročnikom omogoča sodobno, natančno in uporabniku prijazno preverjanje bonitet poslovnih partnerjev, tako za Slovenijo, regijo kot tudi za tujino.

Ponudba Član – Članu

V sodelovanju z GZS, članom zbornice omogočamo 30 dnevno brezplačno uporabo* bonitetne aplikacije EBONITETE.SI in dodaten 10% popust* v primeru naknadne sklenitve (prve) naročnine.

Aplikacija EBONITETE.SI je namenjena vsem subjektom, ki pri svojem delu potrebujejo natančen vpogled v poslovne in finančne podatke ter kredibilne bonitete podjetij. Je nepogrešljiv pripomoček direktorjem, podjetnikom, računovodjem, finančnikom, tržnikom ter vsem ostalim strokovnjakom, ki iščejo celovite poslovne informacije in zanesljive bonitetne ocene podjetij zbrane na enem mestu.

Več informacij in navodila za brezplačen dostop najdete tukaj:
EBONITETE.SI – Ugodnosti za člane GZS

* Ponudba kot taka velja za nove uporabnike oz. nove naročnike, obstoječim naročnikom pa se lahko zagotovi dodaten dostop in odobri zadevni popust v primeru naročila dodatnih storitev.