Kompas Xnet d.o.o.

Kompas Xnet d.o.o.

O podjetju

Kompas Xnet je specializirani ponudnik IT storitev in rešitev za Microsoft produkte. Z ekipo specialistov za Microsoftove tehnologije strankam nudimo svetovanje, pomoč na projektih, celovito IT podporo in izdelavo rešitev po naročilu. Smo eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Slovenij. Kot ponosen član Združenja mednarodnih izobraževalnih centrov LLPA in njen predstavnik za Slovenijo, smo v letu 2020 prejeli tudi naziv Microsoft partner leta na področju izobraževanj. V ponudbi izobraževanj boste našli tečaje za uporabnike, IT strokovnjake in vodilne delavce. Ponujamo pa vam tudi možnost individualnega izobraževanja in prilagojenih delavnic za zaključene skupine. Delavnice po potrebi izvedemo tudi na lokaciji naročnika. Vsi tečaji se lahko izvajajo tudi na daljavo. Z našo pomočjo lahko stopnjo digitaliziranosti in avtomatiziranosti poslovnih procesov ter potrebnega znanja dvignete na raven, da boste kos vsem sodobnim poslovnim izzivom.

Ponudba član članu

Vsem članom nudimo 5% popust za udeležbo na Microsoft uradnih IT tečajih (MOC) z našega rednega programa. Koledar tečajev: www.kompas-xnet.si

Svojim novim strankam ponujamo 15 % popust ob prvem naročilu tečaja za uporabnike, z našega rednega programa. Izobraževanja, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru si lahko ogledate na povezavi: https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/za-uporabnike.

Članom nudimo do 7% popust na storitve vzdrževanja infrastrukture.

________________________________________________________________________

AKTUALNO! NE ZAMUDITE!

V dneh od 16. do 31. marec organiziramo tekmovanje, h kateremu vabimo vse IT kadre.

Tekmovanje: C3 Cloud Skills Cup

Želite izmeriti vaše IT spretnosti v manj kot 5 minutah in osvojiti super nagrado?

Leading Learning Partners Association (LLPA) in Kompas Xnet d.o.o. iščeta najboljše v poznavanju cloud tehnologij,  v treh kategorijah Cloud, Data&AI in Developer.   

Imate najboljšega v svoji ekipi?

Vabimo vas, da svoje zaposlene opogumite in se prijavite na Cloud Skills Cup Tournament, ki poteka od 16. do 31.marca 2021. Tekmovanje poteka preko spleta, vključuje 20 vprašanj in ga je možno rešiti v 5 minutah.  

 Več informacij in prijava na povezavi