Kompas Xnet d.o.o.

Kompas Xnet d.o.o.

O podjetju

Kompas Xnet je specializirani ponudnik IT storitev in rešitev za Microsoft produkte. Z ekipo specialistov za Microsoftove tehnologije strankam nudimo svetovanje, pomoč na projektih, celovito IT podporo in izdelavo rešitev po naročilu. Smo eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Slovenij. Kot ponosen član Združenja mednarodnih izobraževalnih centrov LLPA in njen predstavnik za Slovenijo, smo v letu 2020 prejeli tudi naziv Microsoft partner leta na področju izobraževanj. V ponudbi izobraževanj boste našli tečaje za uporabnike, IT strokovnjake in vodilne delavce. Ponujamo pa vam tudi možnost individualnega izobraževanja in prilagojenih delavnic za zaključene skupine. Delavnice po potrebi izvedemo tudi na lokaciji naročnika. Vsi tečaji se lahko izvajajo tudi na daljavo. Z našo pomočjo lahko stopnjo digitaliziranosti in avtomatiziranosti poslovnih procesov ter potrebnega znanja dvignete na raven, da boste kos vsem sodobnim poslovnim izzivom.

Ponudba član članu

Vsem članom nudimo 5% popust za udeležbo na Microsoft uradnih IT tečajih (MOC) z našega rednega programa. Koledar tečajev: www.kompas-xnet.si

Svojim novim strankam ponujamo 15 % popust ob prvem naročilu tečaja za uporabnike, z našega rednega programa. Izobraževanja, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru si lahko ogledate na povezavi: https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/za-uporabnike.

Članom nudimo do 7% popust na storitve vzdrževanja infrastrukture.

________________________________________________________________________

AKTUALNO! NE ZAMUDITE!

1.Thrive konferenca –  IT konferenca, ki je ne smete zamuditi

Pridružite se in postanite del Thrive konference, 19. – 20. oktober 2021, Bohinjska Bistrica, kjer se bodo že enajsto leto zapored srečali svetovno znani IT strokovnjaki. Letos se jim bo kot posebni gost pridruži »oče SharePointa«, Jeff Teper. Izbirate lahko kar med 70 vrhunskimi predavanji v 10. različnih sklopih. Po celodnevnem nabiranju novega znanja bo seveda čas za klepet in sproščeno večerno druženje. Vabljeni k ogledu programa in k prijavi na spletni strani Thrive.

2.   Izobraževalni teden – LevelUP!

V tednu 25. – 29.10.2021 se bo na Kompas Xnet-u odvijal edinstven izobraževalni dogodek – LevelUP!. Microsoftov teden spretnosti je namenjen seznanjanju osnov novih Microsoft tehnologij. Poleg posameznega tečaja boste prejeli tudi testni izpit,  voucher za formalen certifikacijski izpit in dostop do digitalne učne platforme z dodatnimi materiali za samostojno učenje. Več o dogodku in prijave