Kompas Xnet d.o.o.

Kompas Xnet d.o.o.

O podjetju

Kompas Xnet je specializirani ponudnik IT storitev in rešitev za Microsoft produkte. Z ekipo specialistov za Microsoftove tehnologije strankam nudimo svetovanje, pomoč na projektih, celovito IT podporo in izdelavo rešitev po naročilu. Smo eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Slovenij. Kot ponosen član Združenja mednarodnih izobraževalnih centrov LLPA in njen predstavnik za Slovenijo, smo v letu 2020 prejeli tudi naziv Microsoft partner leta na področju izobraževanj. V ponudbi izobraževanj boste našli tečaje za uporabnike, IT strokovnjake in vodilne delavce. Ponujamo pa vam tudi možnost individualnega izobraževanja in prilagojenih delavnic za zaključene skupine. Delavnice po potrebi izvedemo tudi na lokaciji naročnika. Vsi tečaji se lahko izvajajo tudi na daljavo. Z našo pomočjo lahko stopnjo digitaliziranosti in avtomatiziranosti poslovnih procesov ter potrebnega znanja dvignete na raven, da boste kos vsem sodobnim poslovnim izzivom.

Ponudba član članu

Vsem članom nudimo 5% popust za udeležbo na Microsoft uradnih IT tečajih (MOC) z našega rednega programa. Koledar tečajev: www.kompas-xnet.si

Svojim novim strankam ponujamo 15 % popust ob prvem naročilu tečaja za uporabnike, z našega rednega programa. Izobraževanja, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru si lahko ogledate na povezavi: https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/za-uporabnike.

Članom nudimo do 7% popust na storitve vzdrževanja infrastrukture.

________________________________________________________________________

AKTUALNO! NE ZAMUDITE!

Poletne IT delavnice za otroke in mladostnike

V času poletnih počitnic smo pripravili različne delavnice, kjer se bomo v dobri družbi zabavali, ustvarjali in se naučili veliko novega

www.kompas-xnet.si/novosti/268/poletne-delavnice-za-otroke-in-mladostnike

4. julij 2022,  Sprogramiraj si igrico!  Delavnica za mlajše udeležence (od 8 do 12 let)

5. julij 2022, Mikrokrmilnik Micro:bit Delavnica za mlajše udeležence (od 8 do 12 let)

6. julij 2022 Skrij se pred algoritmom – pasti in obramba pred biometričnim nadzorom Delavnica za mlajše in starejše udeležence (od 10 let naprej)

7. julij 2022 Ali je lahko PowerShell tudi zabaven? Delavnica za starejše udeležence (od 12 let naprej)

8. julij 2022 Strežniki Delavnica za starejše udeležence (od 12 let naprej)

19. julij 2022 Postani zvezda razreda (Word in PowerPoint) Delavnica za starejše udeležence (od 7. razreda dalje in vsi srednješolci)

Prijavite se do 17. junija 2022 in izkoristite 20% popust na zgodnjo prijavo. Cena posamezne delavnice znaša 150,00 (DDV vključen). Če se prijavite do 17. junija 2022, vam pripada 20% popust za zgodnjo prijavo.

Cena s popustom znaša 120,00 (DDV vključen)