Kompas Xnet d.o.o.

Kompas Xnet d.o.o.

O podjetju

Kompas Xnet je specializirani ponudnik IT storitev in rešitev za Microsoft produkte. Z ekipo specialistov za Microsoftove tehnologije strankam nudimo svetovanje, pomoč na projektih, celovito IT podporo in izdelavo rešitev po naročilu. Smo eden vodilnih izobraževalnih centrov na področju računalniških izobraževanj v Slovenij. Kot ponosen član Združenja mednarodnih izobraževalnih centrov LLPA in njen predstavnik za Slovenijo, smo v letu 2020 prejeli tudi naziv Microsoft partner leta na področju izobraževanj. V ponudbi izobraževanj boste našli tečaje za uporabnike, IT strokovnjake in vodilne delavce. Ponujamo pa vam tudi možnost individualnega izobraževanja in prilagojenih delavnic za zaključene skupine. Delavnice po potrebi izvedemo tudi na lokaciji naročnika. Vsi tečaji se lahko izvajajo tudi na daljavo. Z našo pomočjo lahko stopnjo digitaliziranosti in avtomatiziranosti poslovnih procesov ter potrebnega znanja dvignete na raven, da boste kos vsem sodobnim poslovnim izzivom.

Ponudba član članu

Vsem članom nudimo 5% popust za udeležbo na Microsoft uradnih IT tečajih (MOC) z našega rednega programa. Koledar tečajev: www.kompas-xnet.si

Svojim novim strankam ponujamo 15 % popust ob prvem naročilu tečaja za uporabnike, z našega rednega programa. Izobraževanja, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru si lahko ogledate na povezavi: https://www.kompas-xnet.si/izobrazevanja/za-uporabnike.

Članom nudimo do 7% popust na storitve vzdrževanja infrastrukture.

________________________________________________________________________

AKTUALNO! NE ZAMUDITE!

V sklopu poslovnega zajtrka v Kompas Xnetu, organiziramo predavanje Power Pivot časovna inteligenca, kjer si bomo ogledali, na kakšne načine lahko s pomočjo Power Pivota svoje podatke obdelujemo s pomočjo funkcij za časovno inteligenco.

Spoznali bomo, kakšni so predpogoji za uporabo teh funkcij, kako lahko svoje letošnje rezultate primerjamo z rezultati enakega obdobja v prejšnjem letu, kako lahko izračunamo sprotne rezultate poslovanja za po na primer mesecih ali kvartalih in podobno.

Naslov:  Power Pivot časovna inteligenca

Lokacija: virtualno, preko Microsoft Teams

Termin: 5. marec 2021

Ura: 9.00-10.00

Predavatelj: Klemen Vončina, MCT, Microsoft Office Specialist – Associate

Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava. 

Več in prijava: Kompas Xnet – Novosti (kompas-xnet.si)

________________________________________________________________________

Virtualni dogodek C3 Global Cloud Skills Tour “DIGITAL TRANSFORMATION IS ABOUT PEOPLE” , 16. marec 2021  od 9:00 – 14:00

Digitalna preobrazba zahteva premik miselnosti, spremembo vedenja in podporo vodje. Uvajanje najnovejših digitalnih procesov in orodij ne bo doseglo veliko, če ljudje znotraj organizacije ne sprejmejo digitalne miselnosti. Nobenega argumenta ni, da digitalna preobrazba vključuje dodajanje nove tehnologije, toda ljudje so tisto, kar omogoča preobrazbo, da uspe. Tehnologija omogoča digitalno preobrazbo; ljudje združujejo digitalno razmišljanje, orodja in procese. Na virtualnem dogodku se bomo s strokovnjaki pogovarjali kako graditi visoko zmogljive ekipe in bolje izkoristiti naložbe v oblaku. Izvedeli boste več o najnovejših usposabljanjih in certificiranjih, pobudah za usposabljanje, potrebnih veščinah, učnih poteh, dobrih praksah in za okroglo mizo se bomo z gosti pogovarjali o pomembnosti in vzpostavitvi nujnih digitalnih sinergij za uspešno digitalno poslovno preobrazbo.

Občinstvo: vodje podjetij ter drug vodilni kader, kadrovski specialisti, odločevalci na področju izobraževanj, vodje tehnoloških služb, IT oddelki, Univerze in fakultete, IT, Cloud, Data & AI, Developer strokovnjaki.

Dogodek je BREZPLAČEN!

Registracije: https://c3events.thellpa.com/slovenia/