GEA College d.d.

GEA College d.d.

O podjetju

GEA College je vse od njene ustanovitve v letu 1990, v Sloveniji sinonim za poslovno izobraževanje s poudarkom na podjetništvu in menedžmentu. Pri oblikovanju in izvajanju naših programov upoštevamo predvsem globalne trende, mednarodne standarde za področje izobraževanja in usposabljanja ter predvsem zahteve v zvezi z znanji in spretnostmi zaposlenih in podjetnikov, ki jih pred njih postavljajo trgi in naraščajoča kompleksnost poslovnih procesov.

Ponudba član član

GEA TOP TALK z Emilom Tedeschijem

24.2.2021 ob 17. uri – preko spleta 

Gea TOP TALK so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki nas vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo svoje poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer.

GEA TOP TALK želimo navdihniti današnje in bodoče generacije podjetnikov, voditeljev in poslovnežev ter v širši družbi širiti podjetniško miselnost.

Tokratni GEA Top Talk bo nekaj posebnega. V preteklem letu smo na GEA College namreč praznovali 30. obletnico, v letošnjem letu pa bo GEA College – Fakulteta za podjetništvo upihnila 25. svečko. A leto 2021 je posebno tudi za našega gosta, saj namreč njegovo podjetje praznuje 30 let in zdi se prav, da o tako posebnih in pomembnih mejnikih spregovorimo na tem enkratnem dogodku!

Prijavo lahko oddate tukaj.

________________________________________________________________________

LEADERSHIP COACHING – ONLINE AKADEMIJA (Advanced)- 3 webinarji

Leadership Coaching Advanced online akademija je namenjena voditeljem, ki že poznajo osnove leadership coachinga, želijo pa vedeti več o ciljnem vodenju in procesu opolnomočenja zaposlenih s pomočjo metode coachinga, se naučiti osnovnih algoritmov leadership coachinga in jih uporabljati v praksi. Želijo bolje prepoznavati, razumeti, izražati in upravljati s svojimi čustvi in čustvi zaposlenih ter želijo vedeti več o psiholoških mehanizmih, ki motivirajo iracionalno vedenje ljudi in jih uporabljati v procesu vodenja.

Prijave so možne do 9.3.2021, število mest pa je omejeno na 30 kandidatov, saj bo akademija zelo interaktivno naravnana.

Za člane GZS velja posebna ugodnost, partnerska cena: 190€+DDV (namesto redne cene 290€+DDV)

Več informacij in prijave na naslednji povezavi: