GEA College d.d.

GEA College d.d.

O podjetju

GEA College je vse od njene ustanovitve v letu 1990, v Sloveniji sinonim za poslovno izobraževanje s poudarkom na podjetništvu in menedžmentu. Pri oblikovanju in izvajanju naših programov upoštevamo predvsem globalne trende, mednarodne standarde za področje izobraževanja in usposabljanja ter predvsem zahteve v zvezi z znanji in spretnostmi zaposlenih in podjetnikov, ki jih pred njih postavljajo trgi in naraščajoča kompleksnost poslovnih procesov.

Ponudba član član

GEA TOP TALK z Žigo Vavpotičem.

Gea top talk so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki skozi pogovor vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer. Z GEA TOP TALK želimo navdihniti današnje in bodoče generacije podjetnikov, voditeljev in poslovnežev ter v širši družbi širiti podjetniško miselnost.

VEČ NA : GEA TOP TALK z Žigo Vavpotičem – Gea College (gea-college.si)


Ali se trajnost podjetju splača ni pravo vprašanje!

Provokativen naslov akademije želi spreobrniti razmišljanje iz »ali« v »kako«. Pridružite se nam in uspešnim managerjem iz podjetij Illycaffe, Aquafil, BASF, Iskraemeco, Lotrič meroslovje, ki že leta dosegajo uspešnost na področju trajnosti in bodo z nami delili svoje izkušnje.

Ambiciozno in dinamično zastavljen način predajanja znanja, ki skozi 3 izobraževalne module združuje predavatelje in udeležence različnih branž in profilov. Koncept zajema predstavitev najbolj aktualnih znanj in dokumentov s področja trajnostnega razvoja, z velikim poudarkom na dialogu, študijah primerov ter praktičnih nasvetih managerjev in podjetnikov v regiji.

Pridružite se nam in izkoristite partnerske ugodnosti za BNI člane.

Več o akademiji in prijava na: https://mba.gea-college.si/ali-se-trajnost-podjetju-splaca/

________________________________________________________________________