Vinakoper, d.o.o. Koper

Vinakoper, d.o.o. Koper

O podjetju

Smo podjetje za proizvodnjo in prodajo vina s tisočletno tradicijo vinogradništva in vinarstva v Slovenski Istri. Številna domača in mednarodna priznanja, ki jih je naša klet pridobila, dokazujejo, da je bila izbrana pot prava. Po 73 letih negovanja in vzdrževanja tradicije je Vinakoper sinonim zgodbe o kakovosti in uspehu.

Ponudba član član

Članom Gospodarske zbornice Slovenije v okviru programa »Član – članu« nudimo 5% popust ob izbiri poslovnega darila iz darilnega programa »Darila iz Istre« za leto 2020 – 2021.

DARILA IZ ISTRE

“Najlepše darilo je tisto, ki pride iz srca. Srca Istre!”

Letos smo za vas pripravili pester nabor vrhunskih daril. Ker so okusi zelo raznoliki, vaše potrebe in želje pa prav tako, vam ponujamo pakete različnih cenovnih rangov. Posebnost letošnjega leta je edinstvena kombinacija esence Istre. Nasproti vam prihajamo tudi s celovito rešitvijo priprave in odpreme daril, kot seveda tudi možnostjo prilagajanja in individualnega kombiniranja posameznih artiklov glede na vaše potrebe.

___________________________________________________________________

Esenca Istre

Inovativna kombinacija!

Istra je zakladnica čudovitih okusov. Njena esenca, njen bit prepleta okuse morja, sonca, zemlje in vseh njenih sadov. Prav posebno, našo esenco Istre smo letos ujeli v nadvse inovativno darilo, edinstveno na našem trgu. Raziščite ga in z njim navdušite! To italijansko specialiteto smo pripravili v sodelovanju s priznanim tržaškim slaščičarjem po edinstveni recepturi. Klasičen panetone smo namreč nadgradili z dodatkom rozin, namakanih v najbolj žlahtnem muškatu. A to še ni vse. Z našimi enologi smo razvili posebno esenco v razpršilu na osnovi sladkega muškata, ki vaših trenutkov s panetonom ne bo naredila le praznične, pač pa čarobne.

Popust velja za naročila, ki bodo oddana do 30.10.2020.

Katalog poslovnih daril si lahko ogledate tukaj.