REKONO d.o.o.

REKONO d.o.o.

O podjetju

V poslu je še kako pomembno, da ne glede na okoliščine poslujemo kar se da nemoteno, varno in ekonomično. V podjetju OSI d.o.o. smo združili moči s partnerskim podjetjem Rekono d.o.o. ter oblikovali rešitev, ki vam omogoča, da opolnomočite svoje poslovanje z digitalnimi rešitvami, ki zagotavljajo neprekinjeno poslovanje v največji možni meri, ob vsakem trenutku, ne glede na okoliščine. Pa tudi če vas čez noč preseneti situacija, kot je to trenutno epidemija korona virusa. Ponujamo vam storitev Rekono, ki zajema centralno upravljanje e-identitet (Rekono.ID) in oddaljenega e-podpisovanja (Rekono.Sign).
Rešitev podjetjem in posameznikom omogoča, da lahko od kjerkoli in kadarkoli varno digitalno poslujejo ter nemoteno opravljajo svoje aktivnosti. Predstavlja varno identifikacijo na daljavo ter na ta način omogoča celovito poslovanje in izvajanje aktivnosti na zaupanja vreden in povsem varen način brez fizične prisotnosti. Na voljo je tudi videoidentifikacija, ki omogoča, da lahko posle sklepate nemoteno in povsem varno. Prav tako se vam ni treba bati, da vas bo po vrnitvi v pisarno čakal kup dokumentacije za podpis, saj lahko dokumente podpišete z naprednim e-podpisom RekonoSign. Za uporabo storitev Rekono potrebujete le s spletom povezano komunikacijsko napravo (npr. pametni telefon) in delo boste lahko nadaljevali tam, kjer ste morda mislili, da vam ga bo koronavirus onemogočil. Članom GZS v času trajanja epidemije korona virusa v Sloveniji ponujamo brezplačno uporabo storitev Rekono, ki zajema centralno elektronsko identifikacijo in avtentikacije Rekono.ID ter napredni e-podpis na daljavo Rekono.Sign.

Ponudba član članu

Članom GZS v času trajanja epidemije korona virusa v Sloveniji ponujamo brezplačno uporabo storitev Rekono, in sicer centralne elektronske identifikacije in avtentikacije ter naprednega in kvalificiranega elektronskega podpisa na daljavo RekonoSign.
Vabljeni, da nas kontaktirate!