Agitavit Solutions d.o.o.

Agitavit Solutions d.o.o.

O podjetju

Zgradite ekipo za izzive prihodnosti. Današnje stalno spreminjajoče se poslovno okolje od podjetij zahteva večjo agilnost in sposobnost razvijanja novih poslovnih strategij. Zavzeti zaposleni, ki so se pripravljeni učiti in razvijati ter so odprti za spremembe, so za uspeh podjetja ključnega pomena.

Rešitev eHRM celovito informacijsko podpre vaše delo z zaposlenimi. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo ter na tak način zagotavlja učinkovito podporo pri vodenju. Rešitev spremlja posameznike v organizaciji ter prek njihovega učinkovitega vodenja in razvoja podjetjem zagotavlja konkurenčno prednost na trgu.

Poslovite se od preglednic in neobvladljivo razpršenih kadrovskih podatkov. eHRM kadrovski službi omogoča, da čas za administrativne naloge občutno skrajša in se tako posveti strateškim kadrovskim projektom z dodano vrednostjo (ciljno vodenje, izvajanje pogovorov, spremljanje v učinkovitost in vodenje zaposlenih, izobraževanje in nagrajevanje). Vodstvo podjetja ima v vsakem trenutku na voljo ažurne kadrovske informacije, s čimer je eHRM učinkovita pomoč pri pravočasnem in učinkovitem poslovnem odločanju.

Želite izvedeti več? Vabljeni, da spoznate eHRM na spletni strani https://www.ehrm.net/

Ponudba član članu

Članskim podjetjem Gospodarske zbornice Slovenije nudimo 5% popusta na implementacijo in svetovanje pri uvedbi izbranega modula eHRM (Kadrovska evidenca, Kadrovanje, Uvajanje, Upravljanje z uspešnostjo, Nagrajevanje, Izobraževanje, Kariera in nasledstva).