Trgotur, d.o.o.

Trgotur, d.o.o.

O podjetju

Kadrovska by Trgotur: Kadrovski partner – vse na enem mestu! Za podjetja izvajamo kadrovsko dejavnost v celoti – tudi na operativnem nivoju. Podjetjem nudimo vse kadrovske storitve na enem mestu:

 

DODATNA PONUDBA:

  1. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV – vse česar še ne veste glede VOP-a po novi uredbi GDPR – od seminarja do ureditve. PREBERITE VEČ: www.trgotur.si/si/kadrovski-slovar/varstvo-osebnih-podatkov.
  2. Izvajanje vseh aktivnosti v okviru razpisa ASI »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« (Priprava strategije za krepitev kompetenc zaposlenih starejših od 45 let in izvajanje delavnic. PREBERITE VEČ: bit.ly/ASI-strategija-in-delavnice).
  3. SEMINAR: Nova splošna uredba o varstvu podatkov – GDPR: Kaj določa, k čemu zavezuje in kako lahko vpliva na poslovanje? Prijavite se: pokličite nas na 041 465 227 – Vanja.

Želite, da tudi vas obveščamo o aktualnih spremembah s področja delovnega prava in kadrov? Kliknite na link: bit.ly/KADROVSKE-NOVICE za prijavo na naše novice za podjetnike.

 

Ponudba član članu

Za člane GZS nudimo 8% popusta.

Kontaktirajte nas:
izpolnite kontaktni obrazec: www.trgotur.si/kontakt, pišite nam na matej@trgotur.si ali nas pokličite: 041 459 699 (Matej).