SUNNY STUDIO

SUNNY STUDIO

O podjetju

Iščete najboljši in najvarnejši fitness in wellnes center za rekreacijo in sprostitev? Sunny Studio je vaša najboljša izbira! Vse na enem mestu z visoko kakovostnimi storitvami in v prijetnem ambientu boste dobili to kar pričakujete. Nekateri nam zaupajo že več kot 30 let. Pridružite se tudi vi!

Na 3600 m2 površine ponujamo rekreiranje v modernem fitnesu z napravami TehnoGym Selection Line in aerobiko v treh različnih klimatiziranih dvoranah.
Vodene vadbe potekajo po programih LesMills, vadbe za seniorje, nosečnice, poporodno vadba, pilates, vadba na kolesih, boot camp, Nirvana, …
Inštruktorji z izkušnjami ter znanjem vam svetujejo ter vas vzpodbujajo k doseganju vaših ciljev.
Za boljšo motivacijo in hitrejše rezultate v fitnesu si lahko izberete svojega osebnega trenerja, ki vam bo oblikoval program po vaši meri in bo z vami delal individualno.

Za diskretnost in zasebni fitnes z individualnimi savnami, whirlpoolom in počivalnico z ogrevanimi ležalniki poskrbimo v klubu, kjer imate tudi svojo stalno garderobno omarico.

Po vadbi se lahko razvajate v Spa-ju, kjer se lahko sprostite in si krepite telo v 6 različnih savnah (finska, parna solna, turška aroma, bio-kromoterapevtska, infra in serail savna). Uživate lahko v dveh masažnih kopelih, mrzlem bazenu, ledeni jami, Kneippovih kopelih, tropskem dežju, počivate na ogrevanih ležalnikih ali ob toplem kaminu in v dveh prijetnih počivalnicah.

Kozmetični salon nudi različne nege za obraz in telo, Ayurvedske masaže, Hammam tretmaje, klasične, refleksne in ostale masaže telesa, pedikure, manikure, solarije in depilacije.
Lepotne programe v Sunny Studiu izvajamo s profesionalnimi napravami Innofacial Aquapeel ali prestižnimi kozmetičnimi preparati visoke kvalitete kot so Dermalogica, Heaven in z vrhunsko kozmetiko La Prairie.

Ponudba član članu

10% popust na vse karte za fitnes in vodene vadbe, 10% popust na enkratni obisk SPA-ja in 15% popust na Klub karto.