BB Consulting

BB Consulting

O podjetju

Kratka predstavitev podjetja BB Consulting deluje s sloganom Biti Boljši! To vodilo uporabljamo pri delu s partnerji s skupnim ciljem ustvariti pozitivno trajnostno spremembo – v podjetju, timu ali pri posamezniku. To delamo enakočutno, z ljubeznijo do vsakega posameznika, zato se z drzno ambicioznostjo lotimo vašega izziva ter srčno sodelujemo pri doseganju obilja. Da je vsak od nas boljši pri doseganju osebnih in ciljev podjetja! Z bogatimi izkušnjami smo razvili lastni BB model preobrazbe podjetja, ki je poleg dialoga temelj vseh naših programov in zagotavlja, da skupaj pridemo do želene spremembe, ki jo želite doseči v svojem podjetju, timu ali pri sebi.

Ponudba član članu

Dr. Ichak Adizes: V ISKANJU VRHUNCA (povezava do spletnega opisa)
obvezno branje lastnikov in vodij podjetij
svetilnik na trgu managerskih priročnikov
učinkovit priročnik za pridobitev in ohranjanje poslovne vitalnosti

www.bbconsulting.si
info@bbconsulting.si
01/200 93 97

Dr. Ichak Adizes je svetovno uveljavljen raziskovalec in terapevt na področju managementa sprememb, ki ga je revija Leadership Excellence v letu 2008 uvrstila na seznam 100 največjih mislecev managementa. Knjigo v Iskanju vrhunca managerji po vsem svetu razglašajo za obvezno branje lastnikov in vodij podjetij, za svetilnik na trgu managerskih priročnikov in za učinkovit priročnik za pridobitev in ohranjanje poslovne vitalnosti.

Ravnotežje med prilagodljivostjo in nadzorom

V knjigi V iskanju vrhunca dr. Adizes preprosto in v zelo zanimivem, živem jeziku predstavi življenjski cikel družb, normalne in abnormalne probleme, ki se pojavljajo v posameznih fazah, in rešitve zanje. Ker uporablja izrazje iz vsakdanjega življenja, psihologije in medicine, je knjiga zelo živa, lahko zapomnljiva in zato zagotovo nekaj posebnega na trgu poslovnih in managerskih knjig. Knjiga temelji na avtorjevih izkušnjah, ki si jih je pridobil v 35 letih sodelovanja z različnimi organizacijami v več kot 15 državah.

Redna cena: 37,00 EUR
Cena za člane GZS – 20% popust: 29,60 EUR
Naročilnica (povezava tukaj)