RA d.o.o., Leoni Art Glass

RA d.o.o., Leoni Art Glass

O podjetju

Umetnica Leonida Justinek se ‘zliva’ s stekleno fuzijo kremena in steklenih kristalov že dolga leta. Njena raziskovanja in iskanja tega starodavnega elementarnega sopotnika človeških civilizacij ji vedno znova odkrivajo možnosti novih in novih eksperimentov in tehnik preizkušanja materiala, s katerim rokuje kar se da intuitivno in celostno. Gre za nekakšno prelivanje med navidezno ali stvarno kemijo materiala in oblikovalkino tankočutnostjo, ki se na virtuozen način prelivajo v steklene umetnine pretanjenih oblik in barv, vezano na namen in obseg steklenega dela. Raziskovanje, eksperimentiranja in izkušnje so jo pripeljale do izjemne oblikovalke steklenih struktur in predmetov, znotraj katerih je v vsakem delčku zapisano sporočilo večnosti ali univerzalne širine umetniškega mojstra, ter izpiljeno-tehnično znanje avtorice. Leonida Justinek je oblikovna virtuozinja in umetnica, kiparka steklenih mas, površin, predmetov in struktur. Nenehna raziskovalka novih tehnoloških izzivov in kemičnih procesov pri različnih temperaturnih taljenjih in eksperimentiranju z barvami, simboli, raznovrstnimi strukturalnimi nanosi in steklenimi delci, stekleno pasto ali steklenim prahom. Leoni Art Glass – Navdihujoča energija v taljenem steklu Fuzija je postopek, ki omogoča pri visokih energijah stapljanje barvnega stekla v umetniško dovršene preproste ali zahtevne linije in oblike. Unikatno oblikovani stekleni izdelki nastajajo v posebnih pečeh pri visokih temperaturah, ki se gibljejo med 740 C in 980 C. S pomočjo različnih programov taljenja se prve oblike izdelkov pokažejo po 12 urah taljenja. UMETNIŠKI PROGRAM V našem Ateljeju stekla Leoni smo ponosni na edinstven, energijsko izpolnjen program umetniško oblikovanega barvnega stekla, katerega želimo deliti tudi z Vami. Program Umetnost v steklu Leoni obsega: steklene energijske slike, skulpture, mandale, simbole, ambienatalna svetila in vodne fontane. Vsak kos stekla je vrhunski unikat, ki v prostor vnaša zdravilne vibracije. Oplemenitite torej vaše dnevne prostore, kuhinje, otroške sobe, terase, pisarne, terapevtske sobe, čakalnice, konferenčne dvorane, hotele, recepcije, wellness centre, restavracije… Naše unikate priporočamo, saj so dobro počutje, zdravje in sproščenost pogoj za uspeh.

STEKLENI IZDELKI V ARHITEKTURI Steklo je v svoji barvitosti in prosojnosti izjemno energijsko bogat dodatek v našem domu ali poslovnem prostoru in doprinese k dobremu razpoloženju in uspehu. Dopolnite dom ali poslovni prostor z barvitostjo naših uporabnih in estetsko oblikovanih izdelkov. Nudimo Vam nove idejne rešitve za nadsvetlobe, predelne stene, police, polnila za okna in vrata, ograje, kuhinjske in klubske mize, svetila, ogledala, stenske plošče in drugo. DARILNI PROGRAM Obdarovanje je sestavni del življenja. Obdarite svoje poslovne partnerje z unikatnimi darili slovenakega porekla. Unikatna poslovna darilna linija izdelkov iz taljenjega stekla obsega: stenske in namizne ure, stojala za vizitke, obeske za ključe, namizna ali stenska stojala za prospekte, razglednice in ostali reklamni material. Ne pozabite na svoje prijatelje in jih razveselite z unikatnimi steklenimi lučkami, ogledali s steklenim okvirjem, energijskimi slikami in skulpturami, skledami, krožniki, vazami, pladnji, steklenimi okvirji, posodicami in podstavki za svečke, eterična olja,kristale in dišeče palčke. Vabimo vas torej, da poiščite svoje najboljše darilo. NAKIT Fuzijsko taljeno steklo nam, prepleteno z umetniškim navdihom, omogoča izdelavo čarobno odsevajočega nakita, namenjenega tako moškim kot ženskam. Privoščite si unikatne prstane, obeske, broške, zapestnice

Ponudba član članu

Nudimo vam 10% popust na umetniški in darilni program Nudimo vam 15% popust na ustvarjalne delavnice in svetovalne programe.