Aero Print d.o.o.

Aero Print d.o.o.

O podjetju
Tiskarna, center tiska, poslovna darila, grafična priprava in marketinške rešitve – Aero Print: celovita ponudba so-ustvarjanja poslovne in tržne identitete.
Zagotovimo domala kompletno ponudbo tiska vizitk, vabil, letakov, plakatov, knjig in revij, direktne pošte, nalepk in etiket, embalaže, opreme prodajnih mest, tiska na tekstil, poslovnih daril, tiska na skodelice in vrste ostalih izvedb.
Enostavno spletno naročanje po diskontnih cenah ali butični svetovalni pristop za zahtevne projekte – pri nas zagotovimo oboje.

Tradicija, sodobni pristopi in tehnologije, skrb za stranke so le nekatere od odlik, ki upravičujejo naš slogan #aerotisk, odslej tvoj tiskar.

Ponudba član članu
Tiskarna #aerotisk nudi vse vrste tiska, izdelavo nalepk, embalaže, tisk opreme prodajnih mest in izvedbo drugih marketinških izdelkov. Naročnikom tudi svetujemo in pomagamo dosegati optimalne rezultate, poskrbimo tudi za grafično pripravo in distribucijo. Na vse svoje storitve ponujamo članom 5% popust.<br

Za našo spletno stran www.tiskarna.online, ki omogoča naročanje tiskovin 24 ur na dan, pa vam ob registraciji podarimo dobroimetje v višini 5 €.